EbbaoFrida

Kategori: Tränning

Squats challenge

Heej heej jag har verkligen försökt satt ihop ett schema för min tränning jag vill typ göra en challange när jag gör det här schemat varje dag. Jag har jobbat ganska länge för att få en finare rumpa haha, är sjukt onöjd över formen på den..Har hållt på i snart ett halvår med att träna rumpan även fast jag haft pauser med tränning men jag ser resultat! Vill även tipsa om två av mina favorit tränningsbloggar. Kram Frida<3

http://squats.shapemeup.se

http://imactive.se/alexandrabring/

 

30 sekunder vanliga squats

30s bounce squats (När du kommer ner i squat pose så "studsar" du två gånger lätt och sen kommer upp igen)

30s stå i squat pose 

30s jump squats

1 min stå i bryggan (googla om du inte vet hur det ser ut)

kissande hunden 1 min på varje ben 

Gör om 2-3 gånger

 

 

Tränings inspo

Kram Ebba <3

Fitness and Health

Heej heej jag tänkte dela med mig av min andra tumblr där jag rebloggar och postar trännings bilder m.m. Starta bloggen igår och jag blir själv insperarad av dom här bilderna och låtarna så om ni har tumblr får ni gärna följa! Kram Frida<3

http://fhlifestyle.tumblr.com

After workout healthy lunch idea

Heej heej har nyss tränat och viste inte riktigt vad jag skulle äta så jag mixra ihop det här både gott och mättande ursäkta för att bilden blev kass.. 

En frukt nu tog jag en mandarin

turkisk yougurt (my love) med kanel i. Jag brukar ha olika saker iblandad te.x honung, hallon m.m sen toppa jag med hemmagjord musli. 

sen tog jag ett grovt tortilla bröd. Tog naturell philadelhia vet inte om det är så nyttigt men de är gott vafan, sallad och skinka och det vart supergott!

Kram Frida<3

 

Upp